Vabilo na skupščino

Spoštovane članice, spoštovani člani, lastniki in prijatelji kraškega ovčarja!

Leto je spet naokoli, in mi  vas vabimo na skupščino, ki bo v nedeljo, 26.3. 2017, ob 10.00 v Hotelu Krona v Domžalah. Po skupščini bo čas za druženje in klepet.

Zaradi rezervacije prostora vas prosimo, da nam potrdite vašo udeležbo na skupščini na naslov info@dlvkos.si, ali pa nas pokličete na 070 806 922 (Mateja).

Skupaj s tem dopisom ste prejeli tudi položnico. Članarina še vedno ostaja nespremenjena in znaša 21 EUR za posameznika oz. 25 EUR za družino. S članarino podpirate poslanstvo društva pri promociji in razvoju kraševca. S ponosom lahko ugotovimo, da smo vsa leta zelo številno društvo in iskrena hvala vsem, ki podpirate društvo s plačilom članarine.

Vsi novi lastniki psov pasme kraški ovčar ste pridobili brezplačno članstvo v društvu v trajanju enega leta (začasni člani). S plačilom članarine lahko kadarkoli postanete redni član in na skupščini uveljavljate tudi svojo glasovalno pravico.

Glasovalno pravico na skupščini boste imeli vsi, ki boste članarino poravnali do 10.3.2017. Gradivo za skupščino bomo pošiljali 8 dni pred skupščino in sicer na vaše e-mail naslove. Zato vas ponovno pozivamo, da nam pošljete maile, če tega še niste storili. Naš naslov je info@dlvkos.si.

 

V veliko veselje nam je, da vam lahko naznanimo, da ima DLVKOS ponovno odobreno  že 12. specialno razstavo kraških ovčarjev, ki bo 23. aprila 2017 na našem poligonu pri Mariboru.

Pismu prilagamo prijavnico, ki jo čitljivo izpolnite in nam jo pošljite po pošti ali na e-mail. Zadnji rok prijave je 9.4.2017. Razstava je dogodek, kjer pokažete svojega kraševca tudi drugim, obenem pa je to priložnost za vzreditelje, da vidijo svoje vzrejne dosežke.

Ob tej priložnosti, drage članice, dragi člani, pa se vam najlepše zahvaljujemo za vaše zaupanje in podporo, ki jo izkazujete DLVKOS in hvala za ves trud, ki ga namenjate pri promociji našega kraškega ovčarja.

 

Predsednica DLVKOS

Urška Udovič

Novo mesto, 20.2.2017

Oddaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>