Pohod v Tamar – 6.septembra

Pohod v Tamar – 6.septembra

Pozdravljeni!
V jeseni DLVKOS-ovci organiziramo ‘sprehod’ od Planice do Tamarja z našimi kraševci. Vsi lastniki in kraškoti  vabljeni na ta enkraten dogodek, naskok alpske doline s slovenskim ponosom, KRAŠKIM OVČARJEM!
Hoja ni zahtevna, dokaj položna pot v gozdu, ki traja do 45 minut, primerna je tudi za majhne otroke.
Planinski dom v Tamarju, se nahaja ob robu večjega travnika, s katerega se nam odpre lep razgled na vrhove in ostenja gora, ki obkrožajo Tamar in Planico. Večina obiskovalcev si omenjeni dom izbere za cilj izleta, nekateri pa le za izhodiščno oz. vmesno točko visokogorskih tur.
V bližini planinskega doma, se nahaja manjša kapelica, na kateri opazimo manjše spominske plošče, ki nas spominjajo na v teh gorah preminule planince. Prav tako je v neposredni bližini tudi slap in potoček, ki sta vredna ogleda.
V samem domu nudijo odlične malice ali kosila, ki so deloma prehransko-izbirno vezani glede na letni čas. Nudijo pa tudi prenočišča.Seveda pa imamo svojo malico lahko tudi s seboj.
Zberemo se na parkirišču v Planici ob 11.uri, nato krenemo proti koči v Tamarju. S seboj potrebujete ustrezno obutev in oblačila, glede na vreme in veliko dobre volje ter veselja, kar smo pa itak že na preteklih srečanjih dokazali, da nam tega manjka :) .
Psi morajo biti med potjo privezani na povodcih, ker se bomo gibali v Triglavskem narodnem parku in tako veleva zakon. Vsak lastnik odgovarja in skrbi za svojega psa. ( ne pozabite na vrečke za drekce :) ).11154967_849616495115323_3509495666196135794_o
Svojo potrditev za udeležbo družabnega dogodka, pošljite na mail tina.zelenko@dlvkos.si, prav tako pa pri Tini lahko naročite majico. 

2 Komentarjev

 1. Hello, we are coming from germany and are wery exitet for that puppys. Best wishes from Marion Breither, she told us to look at your side.

  Good luck to all the wounderful dogs.
  Gerd and Karin Schwanke

  Reply
  • Thank you so much :-)

   Reply

Oddaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>