Druženje na dnevu kobilarne Lipica 2016

Druženje na dnevu kobilarne Lipica 2016

Vabilo na dan kobilarne Lipica

Čas res hitro beži in ponovno smo povabljeni na promocijo in druženje z našimi kosmatinci na tradicionalni Dan kobilarne Lipica, ki bo v nedeljo, 25. 9. 2016, od 10 h dalje.

Organizatorji obljubljajo, da bodo tudi letos obiskovalcem ponudili bogat in pester program. Največ pozornosti bo najverjetneje pritegnila gala predstava Lipiške klasične šole jahanja na hipodromu ob 14 h, kjer se bodo v mimohodu predstavili tudi naši kraški ovčarji in njihovi vodniki. Za večjo prepoznavnost pa bomo poskrbeli tudi z enotnimi majicami/suknjiči društva. Če majice še nimate, jo lahko pred prireditvijo naročite pri naši Tini Zelenko (tina.zelenko@dlvkos.si), saj jih v Lipici ne bo mogoče kupiti.

Organizatorji napovedujejo tudi otroške delavnice in tržnico, ki naj bi se začela ob 10.00. Mi bi se dobili okrog 11 h na zelenici za stojnicami (sledite pasjemu laježu :) )

Ponovno nam je ponujena priložnost, da našo pasmo predstavimo v najlepši luči in se obenem družimo ter spoznavamo.
Zato Vas vljudno prosimo, da ste oz. smo pozorni na obnašanje naših psov, predvsem da jih ne spuščamo z oči in v primeru kakšne hude krvi mirno preusmerimo pozornost. Pazimo, da niso skupaj samo samci ali samičke. Skratka, psi morajo biti prijazni in dobro socializirani. Obvezna je uporaba vrvice in pobiranje iztrebkov. Za morebitno škodo odgovarja lastnik psa. Obvezna je potrjena knjižica o cepljenju proti steklini.

Vstop na prireditev bo brezplačen za vodnika kraševca, ostali udeleženci morajo vstopnino plačati (odrasli 12€, otroci nad 5 let 6€, mlajši od 5 let 1€).

Prijave zbiramo do 22. 9. 2015 na e-maila: anita.tomsic@dlvkos.si inaleksandra.vadnjal@dlvkos.si. Prosim, prijavite se čim prej, da se z organizatorjem v Lipici dogovorimo glede števila vstopnic.

S seboj prinesite veliko dobre volje, sonce in kakšno pecivo/narezek/pijačo. Za večje udobje pa prinesite tudi kakšen zložljiv stol.

Veselimo se vaše udeležbe in udeležbe vaših kraševcev.

Lepo vabljeni!

Anita Tomšič in Aleksandra Vadnjal

Oddaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>